Skip to main content

Τρεις ευρωπαϊκοί «τελικοί» και μία γιορτή για το big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου

ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναζητούν απόψε από έναν βαθμό για να συνεχίσουν στο Conference League, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την παρουσία τους στους 16 της διοργάνωσης

Η ώρα της κρίσης για τους τρεις από τους τέσσερις εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου στις διοργανώσεις της UEFA έφτασε!

Απόψε το βράδυ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται στις μάχες της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ψάχνοντας και οι τρεις απλά από έναν βαθμό για να κατακτήσουν τις τρίτες θέσεις και να συνεχίσουν στο Conference League.

Σε μία διοργάνωση, όπου ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του, έχει εξασφαλίσει την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους ”16”.

Στις 19:45 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο και αν δεν χάσει, θα συνεχίσει ως τρίτος και το 2024 στην Ευρώπη μέσα από το Conference League.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι γιορτή στην Τούμπα φιλοξενεί την Ελσίνκι, όντας ήδη… περασμένος και πρώτος μετά το μεγάλο ”διπλό” στην Φρανκφούρτη.

Στις 22:00, ο Ολυμπιακός στο άδειο Καραϊσκάκη φιλοξενεί την Μπάνσκα Τόπολα στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ στον πάγκο και αν δεν… αυτοκτονήσει με ήττα από την σερβική ομάδα θα προχωρήσει κι αυτός στο Conference.

Την πιο δύσκολη αποστολή την έχει η ΑΕΚ που λαβωμένη, καθώς δεν έχει Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Πόνσε, Στάνκοβιτς, παίζει στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ. Αν δεν χάσει, εξασφαλίζει την τρίτη θέση και αφήνει εκτός Ευρώπης την ολλανδική ομάδα που είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα με τον Τζον φαν Σιπ στον πάγκο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

19:45: COSMOTE SPORT 4 HD ΠΑΟΚ – Ελσίνκι

19:45: COSMOTE SPORT 3 HD Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα

22:00: COSMOTE SPORT 6 HD Άγιαξ – ΑΕΚ

22:00: COSMOTE SPORT 5 HD Ολυμπιακός – Τόπολα