Ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον αγώνα στην Καρδίτσα με την ομώνυμη ομάδα με τη δέουσα προσοχή και προσήλωση και το όφελος ήταν διπλό: αφενός σημείωσε μια πολύ εύκολη νίκη με 83-54, την ένατη σε δέκα αγώνες πρωταθλήματος και αφετέρου ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατάφερε να ξεκουράσει παίκτες που χρειάζονταν ανάσες.
Πρωτίστως στον Φαλ, ενώ ο Γκος αν κι έτοιμος επιλέχθηκε να μη χρησιμοποιηθεί καθώς προέρχεται από τραυματισμό. Ξεκούραση και για τον Πίτερς που έμεινε στην Αθήνα, όπως και ο ΜακΚίσικ, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να δίνει χρόνο συμμετοχές μέχρι και στον έφηβο Ροζακέα, τον μόνο που δεν σκόραρε από τους φιλοξενούμενους.
Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που έπαιξε για 25 λεπτά και φόρτωσε το θεσσαλικό καλάθι με 21 πόντους και κατέβασε 21 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 9 επιθετικά, ενώ μοίρασε και 2 μπλοκ.
Ο Κάναν πρόσθεσε 16 πόντους χωρίς να ιδρώσει (4/7 τρίποντα), ενώ 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ έδωσε ο Σίκμα, με τον Λαρεντζάκη, που έπαιξε ασθενής, να σταματά στους 11 πόντους.
Για την Καρδίτσα πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Κλάσεν με 12 πόντους, όλους με τρίποντα (4), ενώ ο έτερος «διψήφιος» των γηπεδούχων, ο Μπιουκάναν, μέτρησε 10 πόντους.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












