Skip to main content

Ο Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε την απουσία του Χάαλαντ

REUTERS/Phil Noble

Ο Νορβηγός διεθνής θα μείνει εκτός για άγνωστο χρονικό διάστημα αλλά ο προπονητής του επισημαίνει ότι και χωρίς αυτόν η Σίτι θα παίζει με 11 παίκτες

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ υπέστη τραυματισμό στο πόδι, που τον ανάγκασε να χάσει τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ, στο Λούτον.

Ο Νορβηγός διεθνής – πρώτος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ με 14 γκολ – απουσιάζει, καθώς οι πρωταθλητές προσπαθούν να ανακάμψουν από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Μιλώντας για τον τραυματισμό του Χάαλαντ, ο Γκουαρδιόλα είπε: «Μια αντίδραση στρες στα κόκαλα στο πόδι του και μετά το τελευταίο παιχνίδι το ένιωσε. Δεν μπορεί να παίξει. Δεν ξέρω (τη διάρκεια της απουσίας). Εβδομάδα με την εβδομάδα, μέρα με τη μέρα, θα δούμε τι θα συμβεί».

Και πρόσθεσε: «Παίζουμε με 11, αυτό είναι σίγουρο. Ο Έρλινγκ ήταν τόσο σημαντικός από τότε που ήρθε, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν βλέπουμε τέτοια πράγματα. Τραυματισμοί, αποβολές, προβλήματα… Πρέπει να προσαρμοστούμε. Στη θέση του θα παίξει ο Χούλιαν Άλβαρες».