Skip to main content

Ο Ολυμπιακός… καθάρισε εύκολα την Μπάγερν στο ΣΕΦ

Με ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο, οι ''ερυθρόλευκοι'' νίκησαν τους Βαυαρούς με 77-69, έχοντας τους Γουόκαπ και Πίτερς σε σπουδαίο βράδυ.

Επιστροφή στις νίκες απόψε για τον Ολυμπιακό μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με πολύ καλή εμφάνιση νίκησε την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ με 77-69 και ανέβηκε στο 7-6 της φετινής Euroleague.

Οι ”ερυθρόλευκοι” δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Βαυαρούς και έβαλαν στέρεες βάσεις νίκης από το πρώτο δεκάλεπτο.

Με ένα επιμέρους σκορ 24-8, ”έχτισαν” μία διαφορά 16 πόντων, την οποία και διατήρησαν σε επίπεδα ασφαλείας μέχρι και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Γουόκαπ και Φαλ ήταν οι κορυφαίοι του πρώτου ημιχρόνου(41-29) για την πειραϊκή ομάδα που είχε πολύ καλή λειτουργία και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν με την ίδια συγκέντρωση στο μεγαλύτερο διάστημα, όσες φορές προσπάθησε να πλησιάσει η Μπάγερν, ο Ολυμπιακός είχε τις απαντήσεις.

Μοναχά στο τελευταίο δίλεπτο χαλάρωσαν οι ”ερυθρόλευκοι”, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί που δεν τα παράτησαν να κλείσουν την ψαλίδα της διαφοράς. Χωρίς να κινδυνεύσει ουσιαστικά, το σύνολο του Μπαρτζώκα πήρε το ροζ φύλλο αγώνα, επικρατώντας με 77-69.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Γουόκαπ(14 πόντοι, 7 ασίστ), Πίτερς(14 πόντοι, 7 ριμπάουντ), Μιλουτίνοφ(12 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Λαρεντζάκης(13 πόντοι). Για τους ηττημένους ο Έντουαρντς είχε 11 πόντους και 10 ο Φρανσίσκο.

Τα δεκάλεπτα: 24-8, 41-29, 54-44, 77-69.