Skip to main content

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι του βόλεϊ

Το ντέρμπι του Λιγκ Καπ διακόπηκε στο δεύτερο σετ (25-19, 10-18 το σκορ) μετά τις συμπλοκές οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα των δυνάμεων της τάξης

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε το ντέρμπι του βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του League Cup Νίκος Σαμαράς, στο «Μελίνα Μερκούρη».

Στη διάρκεια του δεύτερου σετ σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το γήπεδο ανάμεσα σε οπαδούς της πειραϊκής ομάδας. Οι δυνάμεις της τάξης έριξαν δακρυγόνα.

Η μυρωδιά πέρασε στο γήπεδο και ο διαιτητής έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για να αποφύγουν ενδεχόμενα αναπνευστικά προβλήματα.

Ωστόσο η κατάσταση δεν εξομαλύνθηκε και ο αγώνας διακόπηκε οριστικά, ενώ στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και διασωληνώθηκε άμεσα έχοντας δεχθεί στο μηρό φωτοβολίδα ευθείας βολής.

Η αστυνομία έδωσε εντολή να κλείσουν οι πόρτες του κλειστού για να προχωρήσει σε έλεγχο και εξακρίβωση στοιχείων. Για την τύχη της αναμέτρησης θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα της διοργανώτριας αρχής (ΕΣΑΠ).

Το Law&Order δημοσίευσε το ακόλουθο βίντεο από το σημείο των επεισοδίων: