Skip to main content

Λύγισε στο τέλος ο Ολυμπιακός

Η πειραϊκή ομάδα πάλεψε πολύ απέναντι στη Ρεάλ αλλά οι απουσίες (Γκος, Πετρούσεφ) και η αστοχία δεν της επέτρεψαν να φτάσει ως το τέλος

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε πολύ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, πλήρωσε όμως την αστοχία του με ήττα (71-77) στο ΣΕΦ, που ήταν η έκτη σε 12 αγώνες στην εφετινή Ευρωλίγκα.

Οι Ισπανοί από την πλευρά τους έφτασαν στο 11-1 και συνεχίζουν την επέλαση έχοντας χάσει μόνο ένα παιχνίδι έως τώρα, εκείνο με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ όπως είναι φυσικό παραμένουν πρώτοι.

Ο Γουόκαπ με 17 πόντους (3/10 τρίποντα) και 4 ασίστ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού αλλά και άστοχος σε καθοριστικά, ελεύθερα σουτ που του έδωσε η άμυνα της Ρεάλ.

Ο Φαλ σημείωσε 10 πόντους απέναντι στον αντίπαλο «δεινόσαυρο» Ταβάρες (11π.), ο Λαρεντζάκης είχε 9 πόντους και 6 κερδισμένα φάουλ προσπαθώντας πολύ, ενώ ο Παπανικολάου πρόσθεσε 8 πόντους και άλλους τόσους ο Πίτερς, που μάζεψε και 7 ριμπάουντ.

Κορυφαίοι της Ρεάλ ήταν ο Μούσα που πέτυχε 23 πόντους με 5/7 τρίποντα, ενώ ο Χεζόνια έδωσε άλλους 18 πόντους αλλά και 10 ριμπάουντ στην ομάδα του Τσους Ματέο, που θα παραμείνει στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την Πέμπτη.