Skip to main content

Με λάμψη Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 3-0 την Λαμία

SUPER LEAGUE / ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν εξαιρετικός και οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε μία άνετη επικράτηση επί της ομάδας της Φθιώτιδας

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είχε κέφια, βρέθηκε σε εξαιρετικό απόγευμα και ο ΠΑΟΚ έφτασε εύκολα στη νίκη επί της Λαμίας με 3-0 στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Ο Έλληνας άσος πέτυχε ένα γκολ, έκανε ασίστ στο τρίτο, ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το δεύτερο.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και η υπεροχή της μετουσιώθηκε σε γκολ στο 21′. Μετά από κλέψιμο του Τσιγγάρα, η μπάλα έφτασε στον Κωνσταντέλια και εκείνος με υπέροχο τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Στο 26′ ο Τόμας δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοσέλεφ, στο 35′ ο Τζανετόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Ντεσπότοφ και τελικά το 2-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 43′.

Ο Κωνσταντέλιας έδωσε στον Τὀμας, η σέντρα του δεν απομακρύνθηκε σωστά από τον Τζανδάρη και ο Σοάρες έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.

Με το… μαξιλαράκι του 2-0, ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος, η Λαμία πατούσε καλύτερα και απείλησε δύο φορές για να ξαναμπεί στο ματς. Κορνέζος και Καρλίτος, όμως, δεν βρήκαν στόχο.

Ο ”δικέφαλος του βορρά” έκλεισε την κακή παρένθεση στο 57′, όταν ο Κωνσταντέλιας δημιούργησε και ο Σάστρε εκτέλεσε για το 3-0.

Στη συνέχεια του ματς ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες και για τέταρτο γκολ ενώ ο Κοτάρσκι είπε όχι στον Τσιλούλη στη μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων για το γκολ της τιμής.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, με αυτό το 3-0 πήραν την νίκη και συνεχίζουν να βρίσκονται στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.