Skip to main content

Θέμα ωρών η ανακοίνωση Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει συμφωνήσει να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι τον Ιούνιο του 2025 σύμφωνα με την ιστοσελίδα Maisfutebol

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, υποστηρίζει δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Maisfutebol.

Σύμφωνα με αυτό, ο Ίβηρας τεχνικός έχει στα χέρια του πρόταση για να υπογράψει συμβόλαιο με ισχύ έως τον Ιούνιο του 2025, ενώ η επισημοποίηση της συμφωνίας απέχει ώρες.

Στα 58 χρόνια του ο Καρβαλιάλ ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δουλειά μετά από ένα σύντομο διάστημα εκτός δράσης, καθώς άφησε την ισπανική Θέλτα Βίγκο στην τελική ευθεία της περασμένης σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θα είναι η δεύτερη ελληνική ομάδα στην καριέρα του έμπειρου Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος είχε διευθύνει στο παρελθόν τον Αστέρα Τρίπολης (2008).

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος στην Πορτογαλία εργάστηκε μεταξύ άλλων σε Σπόρτινγκ, Ρίο Άβε, Μπράγκα, Μαρίτιμο, έχει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, για παράδειγμα, στην Τουρκία (Μπεσίκτας, Μπασακσεχίρ) και στην Αγγλία (Σέφιλντ Γουένστντεϊ, Σουόνσι).