Skip to main content

Πειστική επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, 4-0 τον ΟΦΗ

Με κορυφαίο τον Φώτη Ιωαννίδη και εξαιρετικούς τους Αϊτόρ και Παλάσιος, το ''τριφύλλι'' επιβλήθηκε άνετα επί των Κρητικών.

Μετά την ήττα από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε απόψε στις νίκες, επικράτωντας επί του ΟΦΗ στη Λεωφόρο με 4-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 2′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Λοντίγκιν να κάνει σπουδαία απόκρουση στο σουτ του Ντίκο. Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχε κάποιες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και τελικά η υπεροχή του καρποφόρησε στο 34′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από μαρκάρισμα του Πασαλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ απείλησε με τον Φελίπε στο 58′ αλλά ο Λοντίγκιν έδιωξε σωτήρια. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του και στο 62′ ο Αϊτόρ με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 2-0. Στο 69′ ο Παλάσιος με δυνατό διαγώνιο σουτ πέτυχε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Φώτης Ιωαννίδης με διπλή προσπάθεια στις καθυστερήσεις του αγώνα.