Skip to main content

Μοιρασιά στο Περιστέρι

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1 ύστερα από ένα παιχνίδι με μοιρασμένη υπεροχή ανά ημίχρονο

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Περιστέρι, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα των δυτικών προαστίων διατήρησε το αήττητο με τον Ιλιτς στον πάγκο (2-3-0), ενώ ο ΠΑΣ έμεινε με το βαθμό που τον κράτησε στην τελευταία θέση, παρέα με την Κηφισιά.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ πάτησε καλύτερα στο γήπεδο και στο 11΄ ο Ριένστρα από την περιοχή σούταρε ψηλά ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Παμλίδης έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία έχασε η ομάδα του Θανάση Στάικου στο 34΄, όταν από συνδυασμό των Μπάλαν και Ροσέρο, ο Παμλίδης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Τσιντώτα. Έξι λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος απείλησε για πρώτη φορά, με τον Ρομπάιγ να κάνει το γύρισμα και τον Κλέιμαν να σταματάει τον Βέργο.

Στο 64΄ ο Βέργος έκλεψε από τον Τσαούση κι έδωσε τον Ρομπάιγ που πλάσαρε για το 1-0. Και αφού στο 81’ ο Τσαούσης έσωσε πάνω στη γραμμή σε προσπάθεια του Ασεβέδο, δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Μπατίστ από τον Ντε Μποκ.

Ο Εραμούσπε ισοφάρισε σε 1-1 και αν η κεφαλιά του Γκάρο στο 90΄+3 έβρισκε εστία οι Ηπειρώτες θα είχαν φτάσει στην ολική ανατροπή.