Skip to main content

«Προπόνηση» ο Ολυμπιακός ενόψει της διπλής εβδομάδας στην Ευρωλίγκα

Ο πρωταθλητής Ελλάδας επιβλήθηκε του Λαυρίου εκτός έδρας με 96-54 για την 9η αγωνιστική της Basket League

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο Λαύριο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, της οποίας επιβλήθηκε με 96-54 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής σημειώνοντας την όγδοη νίκη του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός τον ΜακΚίσικ (και τον τραυματία Ουίλιαμς-Γκος), ενώ ο Παπανικολάου χρησιμοποιήθηκε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Για τον σύλλογο της Λαυρεωτικής, που γνώρισε την έκτη ήττα του, ντεμπούτο έκανε ο Φλάτεν, που πέτυχε 12 πόντους.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Μπραζντέικις με 16 και ο Μιλουτίνοφ με 15 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ των «ερυθρολεύκων», που κατόρθωσαν να κάνουν οικονομία δυνάμεων ενόψει της «διπλής» εβδομάδας που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα.

Τα πάντα κρίθηκαν στο εντυπωσιακό σερί 23-0 (!) που έτρεξε ο Ολυμπιακός σε ένα πεντάλεπτο μεταξύ πρώτης και δεύτερης περιόδου. Το Λαύριο προηγήθηκε 19-10, δυόμισι λεπτά πριν το τέλος του πρώτου δεκάλεπτου, αλλά το αντίπαλο ξέσπασμα έκανε το σκορ 19-33.

Η πειραϊκή ομάδα ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με νέο σερί, 12-0, η διαφορά πήγε στο +25 (50-25) ενώ έφτασε και στο +46 (89-43).