Skip to main content

Ήττα στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» έλεγχαν το παιχνίδι για 35 λεπτά αλλά ισοφαρίστηκαν στο τέλος και υπέκυψαν στην παράταση απέναντι στην Παρτίζαν

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε κι έφυγε ηττημένος από το Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζάν με 92-87 στην παράταση, αφού η κανονική διάρκεια τελείωσε ισόπαλη 78-78.

Οι «πράσινοι» πλήρωσαν τα λάθη και την αστοχία τους στο τέλος, γνωρίζοντας στην κατάμεστη «Σταρκ Αρένα» την πέμπτη εφετινή ήττα σε 11 αγώνες, ενώ για τους Σέρβους του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν η πέμπτη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο +10 στο 35ο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει ως το τέλος. Οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα, έβαλαν μεγάλα σουτ και αφού έσωσαν την παρτίδα ισοφαρίζοντάς την, εν τέλει την κέρδισαν κιόλας χάρις στο πείσμα και την επιμονή τους.

Ο Ναν είχε 19 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος, ενώ ο Μήτογλου μέτρησε 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ και ο Λεσόρ 16 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Ο ΛεΝτέι πέτυχε 23 πόντους και κατέβασε 5 ριμπάουντ, όντας πρώτος σκόρερ της Παρτίζαν, αλλά τη ζημιά στο «τριφύλλι» έκαναν ο Ντοζίερ με 16 πόντους (5/7 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα) και ο Πάντερ με 13, που ευστόχησαν σε δύσκολα σουτ και γύρισαν το παιχνίδι.