Skip to main content

Τέλος από τη Λιόν ο Γκρόσο

Ο Πιερ Σαζ θα αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού εν αναμονή της άφιξης του νέου προπονητή

Η Λιόν γνωστοποίησε την Πέμπτη την αποχώρηση του 46χρονου Ιταλού προπονητή Φάμπιο Γκρόσο από τον πάγκο της.

Οι «Λιονέ» έκαναν γνωστή την είδηση μέσω δελτίου Τύπου, όπου διευκρινίζουν ότι ο Πιερ Σαζ θα αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού εν αναμονή της άφιξης του νέου προπονητή.

«Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν και μετά από μια εις βάθος ανάλυση της κατάστασης της επαγγελματικής ομάδας, αυτή τη στιγμή 18η στη Ligue 1, η Ολιμπίκ Λιόν αποφάσισε να εφαρμόσει μια διαδικασία που θα μπορούσε να οδηγήσει στον τερματισμό της σύμβασης εργασίας του Φάμπιο Γκρόσο και των συνεργατών του», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

«Εν αναμονή της έκβασης αυτής της διαδικασίας, την προετοιμασία και την επίβλεψη του αγώνα στη Λανς, αυτό το Σάββατο, θα πραγματοποιήσει ο Πιερ Σαζ. Η Ολιμπίκ Λιόν θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Φάμπιο Γκρόσο και τους συνεργάτες του για τη συμμετοχή και τον επαγγελματισμό τους από τότε που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους ως επικεφαλής της επαγγελματικής ομάδας».

Σύμφωνα με τις αναφορές γαλλικών ΜΜΕ μέρος των αποδυτηρίων πιέζει για τον Μπρούνο Τζενέσιο, αλλά είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής Νταβίντ Φρίο και ο Τζον Τέξτορ που θα αποφασίσουν.