Skip to main content

Βαθμολογική ανάσα για τον Βόλο

Ο αγώνας κρίθηκε υπέρ της θεσσαλικής ομάδας από ένα πέναλτι που καταλογίστηκε μέσω VAR

Το πέναλτι του Μωραΐτη στο 54ο λεπτό χάρισε πολύ σημαντική νίκη στον Βόλο με 1-0, στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό με το οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Με τους τρεις βαθμούς η ομάδα της θεσσαλικής πρωτεύουσας έφτασε στους 10 και βρέθηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα, ενώ τα «Λιοντάρια» παρέμειναν στους 13.

Ο Πανσερραϊκός ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Στο 11΄ σουτ του Τομάς έξω από την περιοχή έφυγε άουτ, στο 17΄ ο Κόστιτς απέκρουσε σουτ του Μασαρίποβ, στο 25΄ ο Γκοτζαμανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 36΄ ο Κόστιτς απέκρουσε μακρινό σουτ του Πηλέα.

Στο ενδιάμεσο (19΄) ο Βόλος έχασε με τραυματισμό στη γάμπα τον Μπαριέντος. Στο 50΄ οι γηπεδούχοι πήραν πέναλτι, όταν σουτ του Τσοκάνη βρήκε στο χέρι του Ουεντραογκό, που καταλογίστηκε μετά τη χρήση του VAR.

Εντέλει, ο Μωραΐτης σκόραρε στο 54΄ το γκολ που έμελλε να είναι το μοναδικό του αγώνα, καθώς στο 70΄ ο Κόστιτς έδειξε ξανά τα αντανακλαστικά του σε γωνιακό σουτ του Μασαρίποβ.