Skip to main content

Πρώτη νίκη για Καρδίτσα, «διπλό» το Μαρούσι

ΗΓ επιστροφή της θεσσαλικής ομάδας στην έδρα της συνοδεύτηκε από την πρώτη νίκη στη σεζόν

Την πρώτη νίκη στη φετινή Stoiximan Basket League πανηγύρισε η Καρδίτσα, που επιβλήθηκε με 84-68 του Λαυρίου στην επιστροφή στην έδρα της μετά από επτά αγωνιστικές, στο πλαίσιο της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλοί, που δεν είχαν αγωνιστεί ξανά φέτος στο γήπεδό τους λόγω των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία, έπαιξαν για πρώτη φορά εντός έδρας και κατάφεραν να πάρουν και την πρώτη τους νίκη στη σεζόν. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Λαυρίου γνώρισε τέταρτη συνεχή ήττα και υποχώρησε στο 3-5.

Για τους γηπεδούχους, που έτρεξαν μεγάλα σερί ανοίγοντας τη διαφορά κάθε φορά που το Λαύριο πλησίαζε στο σκορ, ο Σάιμπερτ ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους και είχε για συμπαραστάτες τους Γουάιτ και Σμιθ που σημείωσαν από 12 πόντους και τον Κλάσεν με 11 πόντους και 10 ασίστ.

Ο Ντε Τζούλιους με 16 πόντους και 7 ασίστ ήταν ο πρώτος σκόρερ για το Λαύριο, ενώ ακολούθησαν οι Καστανέδα με 13 (και 8 ριμπάουντ) και Καββαδάς με 10 (και 7 ριμπάουντ).

Το Μαρούσι νίκησε με 75-69 τον Απόλλωνα στην Πάτρα παίρνοντας το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα στη σεζόν, σε οκτώ αγώνες.

Με τον Ραντούλιτσα ασταμάτητο (22 πόντους) και τον Τζούστον να κάνει νταμπλ-νταμπλ (19 πόντους, 11 ριμπάουντ), η ομάδα των βορείων προαστίων έφτασε στο στόχο της. Για τους γηπεδούχους ο Ουάσινγκτον είχε 25 πόντους αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Πηγή: ΕΣΑΚΕ