Skip to main content

Χόρτασαν θέαμα τον κόσμο Λαμία και Ατρόμητος

Σε ένα παιχνίδι με «αγγλική» διακύμανση και τελικό σκορ η ομάδα της Φθιώτιδας αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με το σύλλογο του Περιστερίου

Ύστερα από ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος», με συνεχείς ανατροπές, πολλές ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι, Λαμία και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ατρόμητος έμεινε αήττητος για τέταρτο συνεχή αγώνα επί ημερών Ίλιτς στον πάγκο του, ενώ η ομάδα του Βόκολου έφτασε τα τρία  παιχνίδια χωρίς νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 4΄, όταν μετά από σουτ του Ασεμέδο η μπάλα χτύπησε στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κόσελεφ για το 1-0. Πριν συνέλθουν από το σοκ, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω με 2-0.

Στο 8ο λεπτό ο Βέργος έδωσε στον Βαλένσια που έκανε το γέμισμα και ο Έντερ με γυριστή κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Μολδαβό γκολκίπερ της Λαμίας.

Ο ρυθμός ήταν απίστευτος και στο 13ο λεπτό τα γκολ είχαν γίνει τρία (!), καθώς η Λαμία μείωσε σε 2-1 με προσπάθεια του Μαρτίνεθ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσακμάκη από τον Τζανδάρη.

Η παράβαση επιβεβαιώθηκε και από το VAR, ο Βαλένσια ανέλαβε την εκτέλεση στο 20΄ αλλά ο Κοσέλεφ μάντεψε σωστά πέφτοντας στην αριστερή γωνία του κι απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο 22΄ η Λαμία έφτασε στην ισοφάριση: από σέντρα του Καρλίτος ο Τσιλούλης σούταρε στα σώματα, η μπάλα στρώθηκε στον Σλίβκα κι ο Λιθουανός έγραψε το 2-2, ενώ στο 55΄ η ανατροπή ολοκληρώθηκε: ξανά από ενέργεια του Καρλίτος, που έδωσε στον Σιμόν, ο Κροάτης έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Σίντκλεϊ σκόραρε για το 3-2.

Το σκορ δεν έμεινε ίδιο για πολύ ώρα ούτε αυτή τη φορά, αφού στο 62΄ ο Βέργος ανατράπηκε από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και ο διαιτητής Βεργέτης έδειξε πέναλτι, αφού εξέτασε την φάση στο μόνιτορ.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο «παθών», με τον Βέργο να στέκεται ψύχραιμος απέναντι στον Κοσέλεφ και να τον νικά στο 65΄ διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.