Skip to main content

Σε Θεσσαλονίκη και Γιάννενα τα φώτα

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν να αντιμετωπίσουν τους σκοπέλους των «Κλ. Βικελίδης» και «Ζωσιμάδων» αντίστοιχα για τη 12η αγωνιστική

Σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και «Ζωσιμάδες» στρέφεται κατά κύριο λόγο το ενδιαφέρον σήμερα, στη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενούν τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που είδε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό να μειώνεται στον ένα βαθμό και από τον ΠΑΟΚ στους δύο μετά τις χθεσινές νίκες των «Ερυθρόλευκων» και του «Δικέφαλου» απέναντι σε Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό αντίστοιχα, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, λίγες ημέρες πριν το καθοριστικό παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ (30/11) για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο μακριά από την έδρα του, μετά και το κερδισμένο στα χαρτιά παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Άρης θέλει τους βαθμούς για να παραμείνει στην πρώτη εξάδα στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 20:30.

Νωρίτερα (17:00), στα Γιάννενα ο ΠΑΣ ευελπιστεί να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ, η οποία στο πίσω μέρος του μυαλού της έχει το καθοριστικό παιχνίδι με την Μπράιτον (30/11), επίσης για το Europa League.

Στο πρώτο σημερινή παιχνίδι, στην Καισαριανή (16:00), ο Αστέρας Τρίπολης θα ψάξει για τη νίκη που θα τον στείλει κοντά στη ζώνη των πλέι οφ, αλλά η Κηφισιά έχει αποδειχθεί ανταγωνιστικός αντίπαλος.

Στη Λαμία, τέλος, η ομώνυμη ομάδα περιμένει τον Ατρόμητο (19:30) προερχόμενη από τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Ελλάδας δράστη τον Λεβαδειακό, την ώρα που η αθηναϊκή ομάδα κατακτούσε την πρόκριση για τους «16» απέναντι στον Γιούχτα.