Skip to main content

ΠΑΕ Ξάνθη: «Ευχαριστούμε τον κ. Κούγια για την ευγενική του προσφορά»

Η Ξάνθη επέλεξε γι΄ άλλη μια φορά να σχολιάσει με ένα εντελώς ξεχωριστό τρόπο την απόφαση για την αφαίρεση των 12 βαθμών που της επιβλήθηκε με το να μην αναφερθεί καν σε αυτή, αλλά στον Αλέξη Κούγια!

Αντίθετα, σχολιάζει τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο μεταφραστής της Λάρισας, έτσι όπως έχει δηλωθεί σε Φύλλο Αγώνα, το βράδυ του Σαββάτου (29/2) στην ΕΡΑ Σπορ είπε επί λέξη: “Βάζω στοίχημα το σπίτι μου, ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει από την Ξάνθη. Και ξέρετε, το σπίτι μου δεν είναι και κάτι μικρό, είναι αρκετά μεγάλο.”

Σήμερα, 5 Μαρτίου του 2020 και ώρα 18:00, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ θα διοργανώσει εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ – εκτός του προπονητή και των βοηθών του – και θα γίνει κλήρωση μεταξύ αυτών, προκειμένου να δούμε σε ποιον θα πάει το σπίτι του μεταφραστή της Λάρισας, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε live streaming».

Το περίεργο στην ανακοίνωση είναι η αναφορά στον προπονητή Γιώργο Παράσχο και στους συνεργάτες του, τους οποίους η διοίκηση θέτει εκτός της εκδήλωσης!!!