Skip to main content

Αντιστροφή έδρας στον αγώνα Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ

Η αναμέτρηση του πρώτου γύρου θα διεξαχθεί στην Τούμπα αντί για τις Σέρρες, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Η Σούπερ Λίγκα προχώρησε σε αλλαγή έδρας κάνοντας αντιστροφή στη συνάντηση του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ, που επρόκειτο να διεξαχθεί με γηπεδούχο την ομάδα των Σερρών.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έλαβε την απόφαση εξαιτίας των εργασιών που πραγματοποιούνται στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών, ορίζοντας ως έδρα της συνάντησης στον πρώτο γύρο την Τούμπα και γηπεδούχο τον «Δικέφαλο».

Η συνάντηση, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ορίστηκε για το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 19:30.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, λόγω προσωρινής ανάκλησης του παραχωρητηρίου του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και ΠΑΟΚ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας “ΠΑΟΚ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ” στο Γήπεδο Τούμπας, το Σάββατο, 25.11.2023 και ώρα 19:30».