Skip to main content

Ο Ολυμπιακός έπαιζε σε άλλη «πίστα»

Στην πιο παραγωγική εφετινή βραδιά τους οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν με 111-83 από την έδρα του Αμαρουσίου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το Μαρούσι αντιστάθηκε στον Ολυμπιακό σχεδόν για 17 λεπτά, αλλά όταν οι «ερυθρόλευκοι»… χάιδεψαν το γκάζι η ομάδα των βορείων προαστίων δεν μπορούσε να ακολουθήσει και το τελικό 111-83 αποτυπώνει με ακρίβεια την ιστορία του αγώνα.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα νε μετρά 16/32 τρίποντα στην πιο παραγωγική εφετινή βραδιά της.

Η πειραϊκή ομάδα είχε την ευκαιρία για εκτεταμένο rotation, με τους Φαλ, Παπανικολάου και Γουόκαπ να παίρνουν πολύ σημαντικές ανάσες ενόψει της συνέχειας και, αντίθετα, τους Σίκμα και Μπραζντέικις να παίζουν αρκετά δείχνοντας μέρος των δυνατοτήτων τους.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Πίτερς με 25 πόντους (5/7 τρίποντα) και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Κάναν σταμάτησε στους 23 (7/9 τρίποντα) και 4 ασίστ.

Ο Μπραζντέικις πρόσθεσε άλλους 13 πόντους και ο Σίκμα 10 πόντους και 7 ριμπάουντ για τον Ολυμπιακό των 24 ασίστ για μόλις 10 λάθη. Από την πλευρά των γηπεδούχων πολύ καλή παρουσία είχε ο Μπρίσκοου με 20 πόντους και 6 ασίστ, ο Χιλ μέτρησε 14 πόντους και ο Γιαννόπουλος 11.

Ο Ολυμπιακός βελτίωσε το ρεκόρ του σε 6-1, ενώ η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη γνώρισε την πέμπτη ήττα της σε επτά αγώνες.