Skip to main content

Η Μίλαν εγκαινίασε νέα γραφεία στο Ντουμπάι

Το γραφείο των «Ροσονέρι» βρίσκεται στον 31ο όροφο του σύγχρονου ICD Brookfield Place, στην καρδιά του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Κέντρου του Ντουμπάι.

Ο Τζόρτζιο Φουρλάνι, διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν, δεν ήταν παρών στο Λέτσε για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος των «Ροσονέρι» αλλά η απουσία του ήταν εύλογη, καθώς ταξίδεψε στη Μέση Ανατολή για τα εγκαίνια του Casa Milan Dubai.

Όπως αναφέρεται σε επίσημο δελτίο Τύπου από τον σύλλογο, «αυτό είναι ένα σημαντικό στάδιο στην παγκόσμια στρατηγική επέκτασης του κλαμπ, το οποίο μαρτυρεί μια νέα φάση ανάπτυξης για την Μίλαν υπό την ηγεσία της RedBird Capital».

Αυτή η πρωτοβουλία ενισχύει τη δέσμευση της Μίλαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και θα επιτρέψει στον σύλλογο να δημιουργήσει μια βαθιά σύνδεση με βασικούς περιφερειακούς φορείς, από ιδρύματα έως υπάρχοντες εταίρους, συμπεριλαμβανομένων της αεροπορικής εταιρείας Emirates (κύριος εταίρος και συνεργάτης από το 2007) και SIRO (επίσημος συνεργάτης ξενοδοχείων).

Η νέα έδρα στο Ντουμπάι καθιστά τη Μίλαν ως την πρώτη ιταλική ποδοσφαιρική ομάδα που άνοιξε γραφείο στην περιοχή της Μέσης Ανατολής/Βόρειας Αφρικής και θα βοηθήσει το σύλλογο να ενισχύσει τη σχέση του με την τοπική βάση φιλάθλων (πάνω από 35 εκ. οπαδοί σε ολόκληρη την περιοχή), καθιστώντας τους «Ροσονέρι» ως την ομάδα με τους περισσότερους φίλους στην περιοχή, την ίδια ώρα που θα χτίζονται γέφυρες με την τοπική κοινότητα και θα καλλιεργούνται νέες σχέσεις σε αυτή τη στρατηγική αγορά.

Σε στρατηγική τοποθεσία στον 31ο όροφο του σύγχρονου ICD Brookfield Place, στην καρδιά του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Κέντρου του Ντουμπάι, το Casa Milan Dubai θα λειτουργήσει ως κόμβος για όλες τις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες του συλλόγου στη Μέση Ανατολή, με στόχο την κάλυψη των απαιτήσεων μιας αγοράς που συνειδητοποιεί όλο και περισσότερο τη σημασία της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η στρατηγική τοποθεσία τοποθετεί τον ιταλικό σύλλογο στο κέντρο της ζωντανής κοινότητας του Ντουμπάι, ανάμεσα σε εταιρικά γραφεία, γκαλερί τέχνης, κομψά εστιατόρια, πολυτελή καταστήματα και κέντρα ευεξίας.

«Μέσω της επέκτασης της παρουσίας της στη Μέση Ανατολή η Μίλαν στοχεύει να εδραιώσει περαιτέρω τη θέση της σε μια περιοχή όπου το ποδόσφαιρο γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη, με στόχο να συμβάλει μακροπρόθεσμα στην αθλητική ανάπτυξη», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

«Τα τελευταία 15 χρόνια, ο σύλλογος διοικεί με περηφάνια την Ακαδημία Μίλαν Κουβέιτ, τη μακροβιότερη στην ιστορία του συλλόγου, ικανή να εμπλέξει πάνω από 5.000 κορίτσια και αγόρια στα προγράμματά του, αποδεικνύοντας τη συνεχή δέσμευση της Μίλαν στην προώθηση ταλέντων, στην εκπαίδευση νεαρών αθλητών και στην ενίσχυση του δεσμού με τους παθιασμένους οπαδούς που υπάρχουν στη Μέση Ανατολή».

naftemporiki.gr