Skip to main content

Επιστροφή στην ελίτ για το βόλεϊ του Ολυμπιακού

Η πειραϊκή ομάδα θα συμμετάσχει στη διοργάνωση των κορυφαίων του ευρωπαϊκού βόλεϊ ύστερα από εννέα χρόνια απουσίας.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών ύστερα από εννέα χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τη ρουμανική Γκαλάτι με 3-1 σετ και με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στον 5ο προκριματικό όμιλο και συνολικά 5 στα 5 παιχνίδια που χρειάστηκε να δώσουν θα συμμετάσχουν στον 1ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ντανιέλ Καστελάνι θα έχει αντιπάλους την πολωνική Κιέντζερτζιν, την βελγική Νακ Ρούσελαρ και την τουρκική Ζιράτ Μπανκ.

Κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Στερν ο οποίος είχε 12/17 τελειωμένες επιθέσεις και συνολικά 15 πόντους, δείχνοντας πως μετά την επιστροφή του βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο σετ αλλά έκανε την ανατροπή. Μάλιστα, παρότι είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από τη στιγμή που έκανε το 2-1 στα σετ δεν παράτησε το παιχνίδι αλλά έπαιξε για τη νίκη, όπως κι έγινε.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.