Skip to main content

Με… ήρωα τον Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Καισαριανή

(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ένα γκολ του Αργεντινού εξτρέμ στο 58' ήταν αρκετό για το ''τριφύλλι'', ώστε να νικήσει απόψε την Κηφισιά με 1-0.

Ο Παναθηναϊκός κράτησε την διαφορά ασφαλείας από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, παρέμεινε στο +4 από τους διώκτες του, καθώς απόψε νίκησε 1-0 την Κηφισιά εκτός έδρας χάρη σε ένα γκολ του mvp της αναμέτρησης, Ντάνιελ Μαντσίνι.

Οι ”πράσινοι” είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή, έφταναν εύκολα έξω από την περιοχή του αντιπάλου αλλά δεν είχαν μεγάλες ευκαιρίες, πέρα από δύο σουτ του Τσέριν στο 21′ και στο 42′ που έβγαλε ο Αναγνωστόπουλος. Μάλιστα, η Κηφισιά ήταν αυτή που απείλησε με διπλή ευκαιρία στο 34′, όταν ο Λοντίγκιν είπε ”όχι” στον Πρίτσα και στη συνέχεια ο Μασούρας σημάδεψε το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν πολύ ανώτερη, πίεσε ασφυκτικά και στο 58′ ο Ντάνιελ Μαντσίνι μετά από λάθος του Μασούρα, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.

Μετά από αυτό το γκολ το ”τριφύλλι” κράτησε εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα, είχε κι άλλες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ αλλά η αστοχία των παικτών και οι επεμβάσεις του Αναγνωστόπουλου στις ενέργειες του Ιωαννίδη και του Παλάσιος δεν ανέβασαν τον δείκτη του σκορ.

Με αυτά και με αυτά, ο Παναθηναϊκός πήρε το ”διπλό” και πηγαίνει στην νέα διακοπή του πρωταθλήματος με απόλυτη ηρεμία.