Skip to main content

Επαγγελματική νίκη για τον ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» επιβλήθηκε με ανατροπή του Παναιτωλικού στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι που όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, που προηγήθηκε, με 2-1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Αφού στο 14΄ το δυνατό σουτ-φάουλ του Οζντόεφ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Καπίνο, τα «Καναρίνια» άνοιξαν το σκορ στην Τούμπα.

Ήταν το 20ό λεπτό, όταν από τη συνεργασία του Λιάβα με τον Ντουάρτε ο Τορεχόν σούταρε, η μπάλα βρήκε λίγο στον Σάστρε και κατέληξε στα δίχτυα του Κοτάρσκι.

Η χαρά, όμως, για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, κράτησε μόλις έξι λεπτά, καθώς από τον συνδυασμό Ζίβκοβιτς-Κωνσταντέλια η μπάλα έφτασε στον Σαμάτα κι εκείνος έγραψε το 1-1 με «τακουνάκι» στο 26΄.

Δέκα λεπτά αργότερα ο «Δικέφαλος» έφτασε και στην ανατροπή: ο Σάστρε τροφοδότησε τον Ζίβκοβιτς και ο Σέρβος με σέντρα-σουτ αιφνιδίασε τον Καπίνο, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του, στο 36΄.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο, χωρίς φάσεις. Προς το τέλος του ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ανέβει αλλά εκτός από ένα σουτ του Ντίαζ στο 81΄ που μπλόκαρε ο Κοτάρσκι, δεν είχε κάτι άλλο να δείξει.