Skip to main content

Στον Βόλο το πρώτο «διπλό» του Άρη

Οι Θεσσαλονικείς «χτύπησαν» τους Θεσσαλούς στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσαν και τα δύο τέρματά τους.

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο έμελλε να σημειώσει την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη του ο Άρης, που επικράτησε του Βόλου με 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Ύστερα από ένα μάλλον ανιαρό πρώτο ημίωρο, το παιχνίδι… άναψε. Στο 32΄ από το γέμισμα του Πάρδο ο Μπράμπετς σκόραρε αλλά ύστερα από παρέμβαση του VAR Σιδηρόπουλου ο διαιτητής Τσιμεντερίδης ακύρωσε το γκολ για χέρι του Τσέχου αμυντικού.

Παρά την αναγκαστική αλλαγή του Μπερτόλιο, ο Βόλος μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα δυνατό σουτ του Λούνα στο 50΄ έφυγε λίγο έξω από την εστία του Άρη κι άλλο ένα, του Κόμπα στο 53΄, βρήκε έτοιμο τον Κουέστα.

Στη φάση που προηγήθηκε του 0-1 οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι (για χέρι) αλλά μετά τον έλεγχο της φάσης δόθηκε κόρνερ. Από την εκτέλεσή του ο Μπράμπετς πήρε την κεφαλιά, αλλά πριν η μπάλα φτάσει σε αυτόν είχε βρεθεί πεσμένος ο Μορόν.

Νέα επέμβαση του VAR και πέναλτι τελικά, με τον Τσιμεντερίδη να καταλογίζει παράβαση για κράτημα του Μπράμπετς από τον Καλογερόπουλο και τον Μορόν να ευστοχεί στο στο 60΄.

Με τον Βόλο να βγαίνει μπροστά και να αφήνει χώρους, στο 75΄ ο Σουεϊμάνοφ έδωσε έτοιμο γκολ στον Νταρίντα που δεν χαρίστηκε στον Κόστιτς διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.