Skip to main content

Ύποπτη για συμμετοχή σε απόπειρα πραξικοπήματος η αδελφή του Νεϊμάρ

Το όνομα της Ραφαέλα Σάντος εμφανίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα, σε λίστα υποστηρικτών του πρώην Προέδρου της χώρας, Ζαΐρ Μπολσονάρο.

Ο Νεϊμάρ δίνει συχνά άφθονο υλικό στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, όμως αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ενός τεράστιου σκανδάλου δεν είναι ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά η αδελφή του.

Το όνομα της Ραφαέλα Σάντος, για την οποία ο λόγος, εμφανίζεται σύμφωνα με το περιοδικό Veja σε λίστα υποστηρικτών του πρώην Προέδρου της χώρας, Ζαΐρ Μπολσονάρο, οι οποίοι είχαν συμβάλει στη χρηματοδότηση της απόπειρας πραξικοπήματος που σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Η 27χρονη influencer έχει εκφράσει επανειλημμένα την υποστήριξή της στον πρώην πλέον Πρόεδρο της Βραζιλίας, όπως και ο διάσημος αδελφός της.

Σοβαροί ισχυρισμοί, τους οποίους ωστόσο η Ραφαέλα Σάντος απορρίπτει, αρνούμενη οποιαδήποτε ανάμειξη και συμμετοχή σε αντιδημοκρατικές ενέργειες.

«Η Ραφαέλα δεν γνωρίζει τα άτομα που ερευνώνται, δεν έκανε ποτέ μεταφορά ή δωρεά και απορρίπτει κατηγορηματικά τη σύνδεση του ονόματός της με την υπόθεση», ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου που την εκπροσωπεί.

Εκτός της Ραφαέλα Σάντος, επίσης ύποπτος για χρηματοδότηση της απόπειρας του πραξικοπήματος είναι και ο παλαίμαχος θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Ριβάλντο.