Skip to main content

Στα νοκ άουτ παρά την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» έμεινε στο 2-2 με την Αμπερντίν στην Τούμπα αλλά βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Conference League και θα παίξει για την πρώτη θέση με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο ΠΑΟΚ δεν κατόρθωσε να συνεχίσει την απόλυτη πορεία του στον 7ο όμιλο του UEFA Europa Conference League, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Αμπερντίν στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Παρά τους δύο χαμένους βαθμούς, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου εξασφάλισε την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης αλλά όχι και την πρώτη θέση που δίνει απευθείας συμμετοχή στους «16», καθώς θα παίξει γι΄ αυτή με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη (30/11).

Οι Σκωτσέζοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη οργανωμένη προσπάθειά τους, με τον Λόπες να νικά τον Τρόοστ-Εκόνγκ και να πλασάρει τον Κοτάρσκι για το 0-1 στο 14΄.

Η Αμπερντίν χάρηκε όμως μόνο για 8 λεπτά, καθώς στο 22΄ ο Τάισον συνδυάστηκε με τον Ντεσπόντοφ και ο Βραζιλιάνος έγραψε το 1-1, ενώ στο 38΄ και στη σέντρα του Μπάμπα ο Γκάρτενμαν με προβολή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ρος, που απέφυγε το αυτογκόλ.

Στο 67΄ ο Τάισον σέντραρε από αριστερά, ο Τρόοστ-Εκόνγκ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σαμάτα, που είχε μπει δυο λεπτά νωρίτερα, έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με νέα κεφαλιά, αλλά ούτε ο «Δικέφαλος» το χάρηκε για πολύ, αφού στο 70΄ η Αμπερντίν ισοφάρισε στο τελικό 2-2 με φάουλ του ΜακΓκραθ.

Παρά την πίεση των γηπεδούχων στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε και η Αμπερντίν έφυγε με την ισοπαλία (και το δεύτερο βαθμό της) από την Τούμπα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.