Skip to main content

NBA: Ο νόμος του Γιάννη και στην Ουάσινγκτον

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μία ημέρα πριν το Μιλγουόκι είχε υποστεί βαριά εντός έδρας ήττα από τους Ράπτορς, όμως αυτή είναι η μαγεία του NBA…

Πριν συμπληρωθούν 24 ώρες οι Μπακς ανασυντάχθηκαν και νίκησαν με 110-103 τους Γουίζαρντς στην Ουάσινγκτον, με ηγέτη τον -ποιον άλλον;- Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας άσος έφτασε στο double-double με 34 πόντους (11/16 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 9/10 βολές), 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 3 λάθη και βοήθησε τα «ελάφια» να διατηρηθούν σε τροχιά πλέι οφ, με το ρεκόρ τους να γίνεται 21-17.

Πολύ καλός ήταν και ο Κώστας Κουφός στη νίκη των Κινγκς με 106-98 επί των Νάγκετς. Ο ομογενής διεθνής σέντερ τελείωσε τον αγώνα με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ, μία ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν αγωνίστηκε.

Τα αποτελέσματα:

  • Μινεσότα-Νέα Ορλεάνη  116-98
  • Ουάσινγκτον-Μιλγουόκι 103-110
  • Σακραμέντο-Ντένβερ  106-98
  • Ντιτρόιτ-Χιούστον  108-101
  • Ιντιάνα-Σικάγο  125-86
  • Ορλάντο-Κλίβελαντ  127-131
  • Μπρούκλιν-Βοστόνη  85-87
  • Λ.Α. Κλίπερς-Γκόλντεν Στέιτ  105-121

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.