Skip to main content

«Προπόνηση» για τον Παναθηναϊκό πριν την Άλμπα

Οι «πράσινοι» συνέτριψαν τον Απόλλωνα Πάτρας με 112-60 στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής και συνεχίζουν πρώτοι στην κατάταξη.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League επικρατώντας εύκολα του Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ με το ευρύτατο 112-60, έχοντας 19/33 τρίποντα.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν λοιπόν με το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα και στρέφουν την προσοχή τους στον προσεχή αγώνα της Ευρωλίγκας με την Άλμπα στο Βερολίνο, την Παρασκευή (10/11).

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δεν είχε διαθέσιμο τον Σταρκς, το «τριφύλλι» αντιπαρέταξε επιθετικό πλουραλισμό έχοντας επτά παίκτες με διψήφιο νούμερο πόντων.

Οι παίκτες του Αταμάν τελείωσαν με τη νίκη ουσιαστικά από το πρώτο δεκάλεπτο, όταν προηγήθηκαν με 33-12 απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στο 32΄ η διαφορά έφτασε τους 50 πόντους (95-45) για τους γηπεδούχους, που είχαν για κορυφαίο τον Μωραΐη με 16 πόντους (5/5 τρίποντα, 5 ασίστ), ενώ για το αχαϊκό συγκρότημα ο Ουάσινγκτον μέτρησε 13 πόντους.