Skip to main content

Φιλικοί αγώνες με Βραζιλία – Βέλγιο τον Μάρτιο για την Αγγλία

Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

Τα «Τρία Λιοντάρια» θέλουν πολύ δυνατά παιχνίδια ενόψει της συμμετοχής τους στην τελική φάση του Euro 2024.

Η Εθνική Ανδρών της Αγγλίας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Βραζιλία στο Γουέμπλεϊ, τον ερχόμενο Μάρτιο. Η Ομοσπονδία (FA) επιβεβαίωσε επίσης ότι η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα υποδεχθεί και το Βέλγιο αργότερα τον ίδιο μήνα.

Το παιχνίδι με την πέντε φορές νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Σελεσάο, θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου, ενώ ο αγώνας με το Βέλγιο είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 26 Μαρτίου.

«Είμαι χαρούμενος που έχω δύο δυνατούς αγώνες τον Μάρτιο καθώς προχωράμε προς τους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία για να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας απέναντι σε κορυφαίους αντίπαλους», δήλωσε ο Σάουθγκεϊτ.

«Πριν από αυτό έχουμε τους τελευταίους προκριματικούς αγώνες μας με τη Μάλτα και τη Βόρεια Μακεδονία. Η απόκτηση δύο θετικών αποτελεσμάτων είναι απαραίτητη εάν θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε πρώτοι στην κλήρωση του Euro, τον επόμενο μήνα», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πιστεύουμε ότι η δουλειά έχει τελειώσει καθώς υπάρχουν ακόμα πράγματα να γίνουν, ενώ κάθε δευτερόλεπτο για εμάς μαζί στην προετοιμασία μετράει, αν θέλουμε να δώσουμε στον εαυτό μας τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας το επόμενο καλοκαίρι».

Η Αγγλία έπαιξε για τελευταία φορά με τη Βραζιλία στο Γουέμπλεϊ τον Νοέμβριο του 2017, ενώ η τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο ήταν η νίκη με 2-1 στο UEFA Nations League, τον Οκτώβριο του 2020.

naftemporiki.gr