Skip to main content

Ο Γκούλιτ κατηγορείται από τα παιδιά του για αθέτηση πληρωμής διατροφής

Ο παλαίμαχος Ολλανδός πρωταθλητής έπρεπε να πληρώνει 7.200 ευρώ τον μήνα στην πρώην σύζυγό του Κριστίνα Πένσα, αλλά από το 2017 σταμάτησε να το κάνει.

Βάσανα για τον Ρουντ Γκούλιτ. Ο παλαίμαχος πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μίλαν και την Εθνική Ολλανδίας καταγγέλθηκε από τα παιδιά του για μη καταβολή διατροφής, μετά το διαζύγιο με τη σύζυγό του.

Η καταγγελία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία του Βίμπο Βαλέντια (Καλαβρία, νότια Ιταλία), όπου διαμένουν τα δύο αγόρια. Το φερόμενο παράπτωμα τιμωρεί οποιονδήποτε «αφαιρεί τις υποχρεώσεις συνδρομής που είναι εγγενείς στη γονική μέριμνα, τη νόμιμη κηδεμονία ή τον ρόλο του συζύγου».

Οι Κουίνσι Τζορτζ Ντιλ και Τσέινι Ντιλ, ηλικίας 32 και 29 ετών, υποστηρίζουν ότι ο πρώην πρωταθλητής των «Ροσονέρι» δεν έχει πληρώσει διατροφή από το 2017, συσσωρεύοντας χρέος περίπου 500 χιλιάδων ευρώ.

Τα αδέρφια γεννήθηκαν από την ένωση του Γκούλιτ με το μοντέλο Κριστίνα Πένσα. Ο γάμος τους κράτησε μόλις ένα χρόνο, πριν το νόμιμο χωρισμό, με τα δύο παιδιά να ακολουθούν τη μητέρα τους.

Μετά από αρχική απόφαση του δικαστηρίου του Λονδίνου η υπόθεση πέρασε στο δικαστήριο του Μιλάνου, το οποίο, τροποποιώντας εν μέρει τους προηγούμενους όρους, διαπίστωσε ότι η ποσόστωση οικονομικής στήριξης για τον Κουίνσι και τον Τσέινι ήταν 7.200 ευρώ το μήνα.

Τα αδέρφια ισχυρίζονται ότι μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των γονιών τους για τακτοποίηση προηγούμενων οφειλών, ο Γκούλιτ σταμάτησε να πληρώνει το 2017.

Δεδομένης της ενηλικίωσής τους, πάντως, ο πατέρας θα πρέπει να είναι αυτός που ζητά από τον δικαστή να επανεξετάσει ή να ανακαλέσει την υποχρέωση καταβολής του επιδόματος.

naftemporiki.gr