Skip to main content

Δοκιμασία στη Βαρκελώνη για τον Παναθηναϊκό

(ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αντιμετωπίζει απόψε την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Με μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή συνεχίζει απόψε (21:30, Novasports Prime) τις υποχρεώσεις του στη Euroleague o Παναθηναϊκός (2-3), καθώς αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα.

Oι ”πράσινοι” ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Καταλονίας με σημαντικές απουσίες. Ο Κώστας Σλούκας έμεινε στην Αθήνα με ίωση ενώ νοκ-άουτ είναι επίσης ο Λούκα Βιλντόζα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

«Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο φυσικά. Το να παίζεις με την Μπαρτσελόνα είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο από τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά ο κόσμος ξέρει ότι μου αρέσει αυτό το γήπεδο και θα πάμε να κερδίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ σκληρή και καλή ομάδα, αλλά θα παλέψουμε και θα παίξουμε το μπάσκετ μας. Θα είμαστε σκληροί. Ξέρουμε ότι έχουν πολύ καλή περιφέρεια και επίσης και το ματς στη ρακέτα έχει ενδιαφέρον με τα δύο αδέρφια που θα είναι αντίπαλοι και θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό ματς και το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε», τόνισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν.