Skip to main content

Ακυρώθηκε η περιοδεία της Ίντερ Μαϊάμι στην Κίνα

Sam Navarro-USA TODAY Sports

Ο λόγος έγκειται στον πρόσφατο θάνατο του πρώην πρωθυπουργού της ασιατικής χώρας, Λι Κετσιάνγκ.

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι η περιοδεία που επρόκειτο να πραγματοποιήσει το Νοέμβριο στην Κίνα ακυρώθηκε, λόγω «απρόβλεπτων συνθηκών».

Η ομάδα της Φλόριντα, η οποία αποκλείστηκε από τα πλέι οφ της Major League Soccer, είχε ανακοινώσει τον περασμένο μήνα ότι θα έπαιζε φιλικά με την Κινγκντάο Χάινιου στις 5 Νοεμβρίου και στη συνέχεια μια άλλη ομάδα της κινεζικής Super League, την Τσενγκντού Ρόνγκτσενγκ, στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μόλις κέρδισε την όγδοη Χρυσή Μπάλα του, ήταν κεντρικό πρόσωπο στην ανακοίνωση του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, η Ίντερ Μαϊάμι δήλωσε σήμερα: «Ο διοργανωτής της περιοδείας, NSN, ενημέρωσε την Ίντερ Μαϊάμι για την ακύρωση της περιοδείας της στην Κίνα λόγω απρόβλεπτων συνθηκών στη χώρα.

Η φιλοδοξία της Ίντερ Μαϊάμι παραμένει να επεκτείνει την παγκόσμια απήχησή της παίζοντας μπροστά σε απίστευτους οπαδούς από όλο τον κόσμο· ο σύλλογος θα συνεχίσει να εξερευνά μελλοντικές ευκαιρίες με την NSN για να πετύχει αυτόν τον στόχο».

Η NSN εξέφρασε τη «λύπη της» και είπε ότι η ακύρωση οφείλεται στον πρόσφατο θάνατο του πρώην πρωθυπουργού της Κίνας, Λι Κετσιάνγκ.

naftemporiki.gr