Skip to main content

Πέρασε και από την Τρίπολη η Λαμία

Η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε στους 15 βαθμούς και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Με γκολ του Τσιλούλη στο 88΄ η Λαμία νικήτρια με 1-0 από το «Θ. Κολοκοτρώνης» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μετρά πια 15 βαθμούς και ανέβηκε στην πέμπτη θέση, ενώ οι Αρκάδες έμειναν καθηλωμένοι στους 8 βαθμούς.

Ύστερα ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, η κατάσταση «ζωήρεψε» στην επανάληψη, που ξεκίνησε με ευκαιρία για τους Αρκάδες, όταν στο 47΄ από γύρισμα του Άλβαρες η μπάλα κατέληξε στον Μιριτέλο που σούταρε στο σώμα του Κοσέλεφ και στην επαναφορά το νέο σουτ του Σουρλή έφυγε ψηλά άουτ.

Με το γκολ να μην έρχεται απέναντι σε έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο οι γηπεδούχοι ρίσκαραν επιθετικά, αλλά έγιναν ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις.

Μια κεφαλιά του Μιριτέλο έφυγε άουτ στο 67΄ και στο 88΄ η Λαμία πάγωσε την έδρα του Αστέρα: ο Τόσιτς έπαιξε το ένα-δύο με τον Τζαγκόεφ και σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ανενόχλητος ο Τσιλούλη έγραψε το 0-1 με με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 90΄+3 ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Κοσέλεφ δεν έδιωξε καλά, ο Ζουγλής στο ριμπάουντ σούταρε και η μπάλα αφού κόντραρε πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε πέσιμο του Μουνάφο από μαρκάρισμα του Τσιλούλη, αλλά ο Τζήλος έδειξε «παίζετε».