Skip to main content

Ο εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα αρνείται τον ρατσισμό προς τον Βινίσιους

REUTERS/Pablo Morano

Προφανώς, πρόκειται για ένα άτομο που αν κι εκπρόσωπος ενός τεράστιου συλλόγου δεν καταλαβαίνει τίποτα από επικοινωνία.

Γι΄ άλλη μια φορά θύμα ρατσιστικών προσβολών και κραυγών μαϊμούς κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Σεβίλλης, ο Βινίσιους Τζούνιορ έγινε επίσης στόχος του Μίκελ Καμπς στα κοινωνικά δίκτυα.

Το πρόβλημα είναι πως αυτός ο κύριος δεν είναι άλλος από τον εκπρόσωπο Τύπου του διοικητικού συμβουλίου της Μπαρτσελόνα. Πέρα από την αθλητική αντιπαλότητα, που επιδεινώνεται λόγω του Clasico του Σαββάτου, ο Καμπς επιτέθηκε απευθείας στον Βραζιλιάνο άσο.

Πρώτα, θεώρησε σκόπιμο να απαντήσει σε ένα tweet του δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο την περασμένη Κυριακή, μεταδίδοντας ένα δελτίο Τύπου από τον παίκτη, ο οποίος κατήγγειλε τον ρατσισμό που είχε υποστεί.

«Κανένα περιθώριο για ρατσισμό», ξεκίνησε καλά ο Καμπς. «Και κανένα περιθώριο για προκλήσεις, εστίασε στις δυνατότητές σου φίλε, τις έχεις», πρόσθεσε.

Μόνο που το πρόβλημα προχώρησε παραπέρα, καθώς ο Καμπς το έκανε ξανά αυτή την εβδομάδα με νέο tweet, που διαγράφηκε μεν αλλά πρόλαβε να κοινοποιηθεί ευρέως από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Αυτή τη φορά, το στέλεχος της «Μπάρτσα» αρνήθηκε τον ρατσισμό του οποίου είναι θύμα ο Βινίσιους: «Δεν είναι ρατσισμός, του αξίζει ένα χαστούκι σαν κλόουν. Τι αντιπροσωπεύουν αυτές οι άχρηστες και ανούσιες ντρίμπλες στη μέση του γηπέδου;», αναρωτήθηκε.

Στη Γαλλία κάποιοι δικαιολογούσαν τους τραυματισμούς του Νεϊμάρ με το γεγονός ότι οι ντρίμπλες του εκνεύριζαν τους αντιπάλους, στην Ισπανία λένε ότι αυτές του Βινίσιους νομιμοποιούν τον ρατσισμό…

naftemporiki.gr