Skip to main content

«Καθάρισε» ο Οζντόεφ για τον ΠΑΟΚ

Με δύο γκολ του Ρώσου μέσου ο «Δικέφαλος» νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στην Τούμπα και ετοιμάζεται για τον αγώνα με την Αμπερντίν στη Σκωτία.

Με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ να σημειώνει τα πρώτα δύο γκολ του για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ο «Δικέφαλος» νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική.

Το πρώτο ημίχρονο «έτρεχε» μάλλον άνετα για την ομάδα των δυτικών προαστίων, που με τρεις αμυντικούς είχε καταφέρει να κλείσει τους διαδρόμους προς την περιοχή του Τσιντώτα, που επενέβη στο 25΄ σε σουτ του Σάστρε, ενώ δέκα λεπτά αργότερα κεφαλιά του Σαμάτα έφυγε άουτ.

Στο 44΄ όμως, από κόρνερ του Ντεσπόντοφ ο Οζντόεφ αφύλακτος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου (51΄) ο Ρώσος βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά, με εντυπωσιακό γυριστό σουτ, μετά από απομάκρυνση της μπάλας από τον Ντε Μποκ πάνω στη γραμμή, στο πλασέ του Τάισον στο 51΄.

Με το σκορ στο 2-0 οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, καθώς ακολουθεί ευρωπαϊκή εβδομάδα. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι, αλλά ο Βαλένσια στο 56΄ δεν κατόρθωσε να πλασάρει σωστά στο γύρισμα του Ντε Μποκ.

Μια κεφαλιά του Νάσμπεργκ τρία λεπτά αργότερα άφησε όρθιο τον Κοτάρσκι αλλά η μπάλα έφυγε κόρνερ, ενώ στο 73΄ ο Κροάτης τερματοφύλακας σταμάτησε τον Βαλένσια, στην τελευταία μεγάλη στιγμή του παιχνιδιού.