Skip to main content

Ξέσπασε στον Κολοσσό ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν σκορ και θέαμα στη Ρόδο συντρίβοντας την ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού» με το εκκωφαντικό 102-59.

Ένα πρώτης τάξης… ξεμούδιασμα ενόψει του αγώνα του με την Αναντολού Εφές σε μερικές ημέρες έκανε στη Ρόδο ο Ολυμπιακός, συντρίβοντας τον Κολοσσό με 102-59 και σημειώνοντας την τρίτη νίκη του σε ισάριθμες συναντήσεις στο εφετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν σοβαρή και συγκεντρωμένη από την αρχή έως το τέλος, έδωσε ρυθμό που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν οι γηπεδούχοι, ενώ ξαναβρήκε την ταχύτατη κυκλοφορία στην επίθεση και τη διαρκή κίνηση.

Ενδεικτικό της ομαδικότητας που εμφάνισαν οι «ερυθρόλευκοι» αλλά και της επιθετικής πολυφωνίας τους ήταν το γεγονός ότι σκόραραν και οι 12 παίκτες που έπαιξαν.

Ο Πίτερς σταμάτησε στους 16 πόντους, από 13 είχαν Μιλουτίνοφ και Γουίλιαμς-Γκος, 12 ο Παπανικολάου και 11 ο Φαλ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μοίρασε το χρόνο συμμετοχής και ξεκούρασε παίκτες, όπως τον Γουόκαπ (δεν έπαιξε ούτε 15 λεπτά), ενώ Πάπας και Τανούλης είχαν την ευκαιρία να πάρουν αγωνιστικά λεπτά σημειώνοντας 5 και 4 πόντους αντίστοιχα.

Η ομάδα της Ρόδου υποτάχθηκε απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο γνωρίζοντας δεύτερη ήττα στις τρεις εφετινές αναμετρήσεις της.

Πρώτος σκόρερ για το σύνολο του Κούρο Σεγκούρα ήταν ο Κολοβέρος με 13 πόντους, ενώ «διψήφιοι» υπήρξαν και οι Ουτόμι, Μπράικοβιτς, αμφότεροι σκόρερ 10 πόντων.

naftemporiki.gr