Skip to main content

Super League: Σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Ο συνεταιρισμός αποφάσισε αντιστροφή έδρας στη σειρά των αναμετρήσεων Πανσερραϊκός-Άρης και όχι μόνο.

Αντιστροφή στη σειρά των αγώνων Πανσερρραϊκός-Άρης αποφάσισε η Σούπερ Λίγκα, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι το δημοτικό γήπεδο Σερρών, έδρα των «Λιονταριών», κλείνει επ΄ αόριστον λόγω ζητημάτων στατικότητας.

Το Δ.Σ. αποφάσισε αντιστροφή της σειράς, κι έτσι η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, στην οποία γηπεδούχος ήταν ο Πανσερραϊκός, θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την ίδια ημέρα και ώρα που είχε οριστεί ο αγώνας Πανσερραϊκός-Άρης, δηλαδή Σάββατο 21 Οκτωβρίου (20:00).

Ο αντίστοιχος αγώνας του β΄ γύρου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, θα διεξαχθεί στην έδρα της σερραϊκής ομάδας. Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική αλλαγή στο πρόγραμμα της 8ης ημέρας.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι Κηφισιά-ΟΦΗ θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 16:00, στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας, αντί για το δημοτικό στάδιο της Καισαριανής.

Η συνάντηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/10 με ώρα έναρξης στις 16:00, αντί για τις 20:30 που αρχικά είχε οριστεί.

Τέλος, στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, ορισμένος επίσης για την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, η πρώτη σέντρα θα γίνει στις 18:30 αντί για τις 17:30.