Skip to main content

Ο Νεϊμάρ διέλυσε το γόνατό του και μένει εκτός για οκτώ μήνες (βίντεο)

Ο Νεϊμάρ μετά τον τραυματισμό του. REUTERS/Andres Cuenca

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στον αγώνα με την Ουρουγουάη.

Στις 20 Φεβρουαρίου του 2023 ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο και υποβλήθηκε σε επέμβαση, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν ως ποδοσφαιριστής της Παρί εκείνη την εποχή.

Πριν λίγο διάστημα ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους με την φανέλα της Αλ Χιλάλ αλλά το βράδυ της Τετάρτης είχε νέο ραντεβού με την ατυχία.

Στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη, ο διεθνής άσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου και θα μείνει εκτός για οκτώ μήνες τουλάχιστον!

https://twitter.com/rhymion_bls/status/1714849669640302774

Ο Νεϊμάρ την τελευταία πενταετία είχε συχνούς τραυματισμούς, είχε χάσει συνολικά 640 ημέρες λόγω προβλημάτων αλλά τόσο σοβαρό χτύπημα δεν είχε ποτέ.

”Το ξέρω πως είμαι δυνατός αλλά αυτή την φορά θέλω υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους μου. Δεν είναι εύκολο να ξαναμπώ στο χειρουργείο, έχοντας τραυματιστεί ξανά, μόλις τέσσερις μήνες μετά. Έχω πίστη και αφήνομαι στον Θεό” ήταν όσα ανέφερε ο Νεϊμάρ.