Skip to main content

Διακαής πόθος της Ρεάλ ο Ζινεντίν Ζιντάν

Nathan Ray Seebeck-USA TODAY Sports

Το συμβόλαιο του Κάρλος Αντσελότι ολοκληρώνεται το 2024 και ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει την επιστροφή του Γάλλου τεχνικού.

Τρία Champions League, δύο πρωταθλήματα, έντεκα συνολικά τίτλοι. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την θρυλική του φυσιογνωμία, καθιστούν τον Ζινεντίν Ζιντάν, τον διακαή πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης για τον πάγκο του συλλόγου από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Γάλλος προπονητής έχει γράψει το όνομά του με ολόχρυσα γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας της ομάδας και ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία.

Όπως αναφέρει το μαδριλένικο κανάλι «El Chiringuito», ο «Ζιζού» βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για την αντικατάσταση του Κάρλο Αντσελότι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ζιντάν μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεάλ έχει παραμείνει άνεργος, περιμένοντας την ευκαιρία στην Εθνική Γαλλίας, ωστόσο, ένα μεγάλο come back στην Μαδρίτη θα ήταν ικανό να τον δελεάσει.