Skip to main content

Αποκλείστηκε από τα πλέι οφ η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι

Sam Navarro-USA TODAY Sports

Ένας από τους κύριους στόχους της σεζόν χάθηκε για την ομάδα της Φλόριντα, η οποία «πλήρωσε» την απουσία του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της από τους τέσσερις αγώνες που είχαν προηγηθεί.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Παρά την επιστροφή του αστέρα της από τραυματισμό, η Ίντερ Μαϊάμι αποκλείστηκε από την κούρσα για τα πλέι οφ του MLS μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από το Σινσινάτι.

Ο Λιονέλ Μέσι μπήκε στο παιχνίδι στο 55΄ με το σκορ στο 0-0, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα από την πρωτοπόρο της Ανατολικής Περιφέρειας, που ήρθε με το γκολ του Άλβαρο Μπαρεάλ (78΄).

Η απουσία του «ψύλλου» για τέσσερα παιχνίδια κόστισε ακριβά στην Ίντερ Μαϊάμι, η οποία δεν έχει νικήσει από τις 20 Σεπτεμβρίου (4-0 το Τορόντο) και είναι η -βαθμολογικά- χειρότερη ομάδα του MLS.

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας επέστρεψε τραυματίας από την διεθνή διακοπή με την Αργεντινή τον Σεπτέμβριο κι έπαιξε μόλις 37 λεπτά απέναντι στο Τορόντο πριν γίνει αλλαγή.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.