Skip to main content

Άμραμπατ: Πολεμική μηχανή η ΑΕΚ, ευκαιρία η κατάσταση του Άγιαξ

ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Ο Μαροκινός άσος της Ένωσης μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον ολλανδικό σύλλογο.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί το βράδυ της Πέμπτης τον Άγιαξ για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League και ο Νόρντιν Άμραμπατ μίλησε σε ολλανδικό μέσο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Μαροκινός άσος που έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον σύλλογο του Άμστερνταμ, υπογράμμισε πως η κατάσταση του ”Αίαντα” αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση.

«Φυσικά η αναταραχή στον Άγιαξ είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς. Αν επικρατεί χάος στην κορυφή του κλαμπ, φτάνει κάτω στα αποδυτήρια. Μπορείς να το νιώσεις αυτό και να το βγάλεις στον αγωνιστικό χώρο. Όταν είσαι μεγαλύτερος, μπορείς να το αφήσεις εκτός. Είναι πιο δύσκολο όταν είσαι νέος» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Παίξουμε μπροστά σε 32.000 θεατές, σε ένα καινούργιο γήπεδο από πέρυσι. Είναι πάντα γεμάτο. Οι οπαδοί είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική, αν και ειλικρινά πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι είναι καλύτερη σε σχέση με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Είμαστε μια πολεμική μηχανή. Τακτικά δυνατοί και ανταποκρινόμαστε καλά στις αδυναμίες του αντιπάλου. Πέρυσι κατακτήσαμε το νταμπλ μαζί με τον Αλμέιδα. Τώρα νικήσαμε την Μπράιτον, αλλά μας έλειψαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί».