Skip to main content

Νίκη στο 90΄ για τον Πανσερραϊκό

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία υπέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα στις Σέρρες, ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που κρίθηκε από το απίθανο γκολ του Άλεξιτς.

Με γκολ του Άλεξιτς στο 90΄, ο Πανσερραϊκός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 στις Σέρρες για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος κι έμεινε αήττητος για πέμπτο συνεχή αγώνα.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κέρδισε πέναλτι στο 7ο λεπτό, σε ανατροπή του Χατζηστραβού από τον Καραχάλιο, με τον Πηλέα να ευστοχεί στο 9΄ για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Ηπείρου απάντησε με την καρφωτή κεφαλιά του Παντελάκη σε εκτέλεση φάουλ, που απέφερε το 1-1.

Στο 32΄ ο Πανσερραϊκός έφτασε στο 2-1 με αναπάντεχο τρόπο: ο Στάικος έκανε μακρινό σουτ, η μπάλα ξέφυγε από τα χέρια του Κλέιμαν που είχε φανεί να την ελέγχει και κατέληξε στα δίχτυα του.

Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου ξεκίνησε πολύ επιθετικά στο β΄ ημίχρονο και στο 62΄ ισοφάρισε με τον Τσαούση. Στο 68΄ η ομάδα των Σερρών κέρδισε δεύτερο πέναλτι (ανατροπή Μούργου από τον Τζίνο), αλλά αυτή τη φορά ο Πηλέας έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Ο αγώνας είχε όμως κι άλλο δρόμο. Στο 90΄, από ασίστ του Πεταυράκη σε εκτέλεση φάουλ ο Άλεξιτς πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στην κλειστή γωνία του Κλέιμαν, δίνοντας τη νίκη στη μακεδονική ομάδα.