Skip to main content

Πάρτι του Ολυμπιακού στο Φάληρο, 4-1 τον Άρη

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελ Καμπί που σκόραρε δύο φορές σε κρίσιμο σημείο, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τους «κίτρινους» στο Καραϊσκάκη.

Με ένα ξέσπασμα μετά την ισοφάριση του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε στο Καραϊσκάκη με 4-1, έχοντας σε μεγάλο βράδυ τον Αγιούμπ Ελ Καμπί που σκόραρε δύο φορές και… καθάρισε το ματς.

Ο Ολυμπιακός έψαξε ένα γρήγορο γκολ και μόλις στο 7′ ο Ελ Καμπί έχασε τεράστια ευκαιρία, αστοχώντας από πλεονεκτική θέση. Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε τελικά στο 21′ όταν μετά από γύρισμα του Μασούρα από δεξιά, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Μπράμπετς και κατέληξε στα δίχτυα του Άρη.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Πασχαλάκη, με τους «ερυθρολεύκους» να μην έχουν την ίδια καλή εικόνα της αρχής του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ξάφνιασε τους γηπεδούχους και με ένα απίθανο σουτ του Πάρντο στο 47′ από μεγάλη απόσταση, έκανε το 1-1. Μάλιστα, έξι λεπτά πιο μετά οι ”κίτρινοι” έχασαν τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή, με τον Νταρίντα να σημαδεύει το δοκάρι σε φάση τετ α τετ.

Από αυτή την φάση και έπειτα, ο Ολυμπιακός… πάτησε γκάζι και με πρωταγωνιστή τον Ελ Καμπί «τελείωσε» το ματς. Ο Μαροκινός φορ στο 62′ έγραψε το 2-1 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φορτούνη και στο 70′ μετά από ασίστ του Ροντινέι με προβολή πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Με αυτό το ξέσπασμα οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τεράστιο προβάδισμα νίκης και ο Γιόβετιτς έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο 83′ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Το κερασάκι στη τούρτα θα μπορούσε να βάλει ο Φορτούνης στις καθυστερήσεις αλλά ο Κουέστα απέκρουσε το πέναλτι του Έλληνα μέσου.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 16 βαθμούς με 6 παιχνίδια και ο Άρης παρέμεινε στους 7.