Skip to main content

Ματσάρα στη Καισαριανή, 1-1 η Κηφισιά με την Λαμία

(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις Κηφισιά και Λαμία που έπειτα από ένα εξαιρετικό παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλες.

Κηφισιά και Λαμία προσέφεραν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, το φινάλε της αναμέτρησης ήταν… όλα τα λεφτά αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να νικήσει, με το ισόπαλο 1-1 να γράφει την ιστορία της αναμέτρησης.

Στην αρχή του ματς η Λαμία ήταν εκείνη που πατούσε καλύτερα και δημιούργησε απειλητικές καταστάσεις για την εστία της Κηφισιάς. Ο Τόσιτς στο 1′ νικήθηκε από τον Αναγνωστόπουλο ενώ στο 18′ o Σέρβος χαφ σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 33′ με σουτ του Ίλιεφ που πέρασε άουτ, όπως την ίδια τύχη είχε και η ενέργεια του Κρισιούμα τρία λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά μπήκε πολύ δυνατά, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κρισιούμα στο 49′ και στο 56′ ο Μασούρας τράνταξε το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 70′ και στο 77′ ο Οζέγκοβιτς έχασε δύο σπουδαίες στιγμές για να ανοίξει το σκορ, κάτι που τελικά κατάφερε η Λαμία στο 84′ με τον Ακούνια που από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Αναγνωστόπουλο.

Όλα έδειχναν μία σπουδαία νίκη για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου αλλά στο 95′ ο Λουμόρ με φοβερό σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Μάλιστα στην τελευταία φάση του αγώνα λίγο έλειψαν οι γηπεδούχοι, που έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Ιπαλίμπο, να πάρουν το ”τρίποντο” αλλά το σουτ του Κρισιούμα πέρασε άουτ.

Κηφισιά και Λαμία σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Με αυτό τον πόντο η ομάδα των βορείων προαστίων έφτασε τους 5 και η Λαμία τους 6.