Skip to main content

Η ΑΕΚ ζήτησε να απομακρυνθούν πανό προσβλητικά για τη μνήμη του Μιχάλη

Η Ένωση επικαλέστηκε πληροφορίες και ζήτησε από Αστυνομία και Παναθηναϊκό να αναλάβουν δράση σε μια τέτοια περίπτωση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι ύστερα από πληροφορίες που περιήλθαν στη γνώση της, στο αποψινό ντέρμπι είναι πιθανό να εμφανιστούν πανό ή κορεό  προσβλητικά για τη μνήμη του φίλου της Μιχάλη Κατσούρη, που πέθανε έξω από την «Αγιά Σοφιά», ύστερα από την επιδρομή Κροατών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ενδεχόμενο και ζήτησαν να μην επιτραπεί η είσοδος σε τέτοια πανό ή να απομακρυνθούν αν διαπιστωθεί ότι έχουν περάσει στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η ενημέρωση του συλλόγου:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως τέθηκαν υπόψη της πληροφορίες που ευχόμαστε να μην ισχύουν, για πιθανή εμφάνιση πανό ή κορεό ή και τα δύο μαζί, προσβλητικών για την μνήμη του Μιχάλη, απόψε στην Λεωφόρο.

Απευθυνθήκαμε άμεσα στις αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θέσαμε υπόψη τις πληροφορίες, ενώ ενημερώσαμε και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ζητήσαμε να ελεγχθεί αν ισχύουν οι πληροφορίες κι αν ισχύουν να διασφαλιστεί είτε πως δεν θα περάσουν στο γήπεδο τα πανό, είτε αν έχουν περάσει ήδη να διασφαλιστεί πως θα απομακρυνθούν».