Skip to main content

Η Ατλέτικο σταμάτησε το απόλυτο και αήττητο της Ρεάλ

REUTERS/Isabel Infantes

Η ομάδα τού Σιμεόνε επιβλήθηκε 3-1 της συμπολίτισσάς της με πειστική εμφάνιση, προς όφελος της Μπαρτσελόνα και Χιρόνα που έμειναν μόνες πρώτες.

Στο «Μετροπολιτάνο» σταμάτησε το εφετινό απόλυτο και αήττητο της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα της LaLiga.

Η Ατλέτικο νίκησε τη «Βασίλισσα» με 3-1 στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και δεν της επέτρεψε να επιστρέψει στην πρώτη θέση, την οποία μοιράζονται Μπαρτσελόνα και Χιρόνα με 16 βαθμούς.

Ταυτόχρονα, οι «Ροχιμπλάνκος» ανέβηκαν στην πέμπτη θέση και στο -6 από την κορυφή αλλά πάνω απ΄ όλα έδειξαν ότι αν έχουν διάρκεια στην απόδοσή τους θα πρωταγωνιστήσουν.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό φτάνοντας στο 2-0 πριν το πρώτο εικοσάλεπτο, με σκόρερ τούς Μοράτα στο 4΄ και Γκριεζμάν στο 18΄.

Η οπισθοχώρηση των γηπεδούχων μετά το 2-0 έδωσε δικαίωμα στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να κερδίσει μέτρα και να μειώσει με τον Κρόος στο 35΄.

Η Ρεάλ είχε επιστρέψει, αλλά το δεύτερο γκολ του Μοράτα, στα 33 δευτερόλεπτα (!) από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, σφράγισε τη μοίρα της συνάντησης, καθώς οι «Μπλάνκος» όχι μόνο δεν κατόρθωσαν να επιστρέψουν αλλά στάθηκαν τυχεροί στη φάση με την κεφαλιά του Ερμόσο που πήγε στο δοκάρι του Κέπα.