Skip to main content

Πρώτο «τρίποντο» για τον Πανσερραϊκό

Η επιστροφή στη φυσική έδρα τους συνδυάστηκε με νίκη για τα «λιοντάρια» τού Πάμπλο Γκαρσία, την πρώτη εφετινή και πρώτη στην ανώτατη κατηγορία ύστερα από 14 χρόνια.

Την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα αλλά και πρώτη στην κορυφαία κατηγορία μετά από 14 χρόνια σημείωσε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής επιβλήθηκε στην έδρα του με 2-0 της Λαμίας.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στη φυσική έδρα της και το όφελος φάνηκε αμέσως: με τους τρεις βαθμούς η ομάδα των Σερρών έφτασε τους 6 και ανέβηκε, με παιχνίδι περισσότερο, στην πέμπτη θέση.

Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος και η νίκη του δίκαιη, παρόλο που οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, όταν στο 25ο λεπτό Μαρτίνεθ και Καρλίτος.

Στη συνέχεια τα «λιοντάρια» κυριάρχησαν και η πίεσή τους έφερε καρπούς στο 66΄, όταν σε φάουλ του Πηλέα, ο Μπέργκστρομ έπιασε την κεφαλιά, ο Κοσέλεφ απέκρουσε και ο Άλεξιτς έγραψε από κοντά το 1-0.

Ο Πανσερραϊκός σφράγισε τη νίκη του στο 70΄, όταν με πίεση ψηλά οι παίκτες του έκλεψαν την μπάλα και ο Στάικος με μια «οβίδα» εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0.