Skip to main content

Πήρε βαθμό στο Ηράκλειο ο Ατρόμητος

Με ένα γκολ στο λυκόφως του αγώνα στο «Θ. Βαρδινογιάννης», η αθηναϊκή ομάδα απέσπασε ισοπαλία από τον ΟΦΗ.

Ο Ατρόμητος «απέδρασε» με βαθμό από το Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να φτάνει στο γκολ στο 86ο λεπτό, κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια (κι ένα οι φιλοξενούμενοι).

Ήταν ο δεύτερος βαθμός για την ομάδα του Κρις Κόλμαν, που παραμένει χωρίς νίκη, ενώ ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να φτάσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή, έστω με παιχνίδι περισσότερο.

Ύστερα από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο, με ευκαιρίες ένθεν κακείθεν, οι Ηρακλειώτες άνοιξαν το σκορ στο 33΄ με τον Λουίζ Φελίπε, από σέντρα του Αμπάντα.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, όταν από γύρισμα του Ρομπάιγ ο Βαλένσια πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε στον Αμπάντα και χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

Στο 57΄ Βούρος και Τοράλ, ο Ισπανός έκανε το τελείωμα αλλά από την απόκρουση του Τσιντώτα η μπάλα βρήκε στην οριζόντια δοκό και πέρασε κόρνερ.

Ο Μοσκέρα «σημάδεψε» επίσης το δοκάρι του Έλληνα τερματοφύλακα στο 77΄, για να ακολουθήσει το σοκ του 86ου λεπτού, όταν ο Έντερ Γκονζάλες βρήκε τον Γιουμπιτάνα στην περιοχή κι εκείνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.