Skip to main content

Πλήγμα για την ΑΕΚ, στο νοσοκομείο ο Μουκουντί

(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/ EUROKINISSI)

Σοκ στην Ένωση με τον Καμερουνέζο στόπερ, ο οποίος λόγω λοίμωξης έκανε εισαγωγή και χάνει σίγουρα το ματς της Πέμπτης για την πρεμιέρα του Europa League, όντας εξαιρετικά αμφίβολος και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μεγάλη απώλεια για την ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Μπράιτον την Πέμπτη(21/9, 22:00), καθώς ο Αρόλντ Μουκουντί εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μιας και ταλαιπωρείται εδώ και μέρες από λοίμωξη.

Ο Καμερουνέζος στόπερ δεν θα ταξιδέψει στην Αγγλία για την πρεμιέρα του Europa League και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο «πονοκέφαλος» του Ματίας Αλμέιδα είναι πάρα πολύ μεγάλος. Εκτός από τον Μουκουντί πιθανότατα θα μείνει εκτός και ο Ντομαγκόι Βίντα που ταλαιπωρείται από πόνους στα πλευρά και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Για τον ευρωπαϊκό αγώνα ο Αργεντινός προπονητής έχει διαθέσιμο κεντρικό αμυντικό μόνο τον Γεράσιμο Μήτογλου ενώ στις εγχώριες υποχρεώσεις μπορεί να υπολογίζει στον Αλεξάντερ Κάλενς.